SUPER KAMAGRA 2in1. PRODUZAVA SEXUALNI ODNOS I IST ...
Preko 230 sorti voćnih sadnica za izbor. Sertifik ...
ODLIČNA PRILIKA – Preuzimanje uhodanog restorana u ...
Novo na tržištu! Letnjikovac od Pvc-a, radi se u v ...
Postovanje!Javljm se iz Sarajeva,radio bi na gradj ...
Sponzorirane veze
 
Sponzorirane veze
 
Sponzorirane veze
 

Putem ovog pravilnika o privatnosti objašnjavamo stavove i našu praksu prikupljanja podataka i njihovog pohranjivanja i zaštite.

U cilju što boljeg oglašavanja Vašeg oglasa i vjerodostojnosti neki podaci koji se tiču oglasa su obvezni a neki ne. Neki podaci koji  su bitni kod oglašavanja također se prikupljaju a tiču se vašeg imena i prezimena te ostalih kontakt podataka bitnih za oglas i kontaktiranje. Osjetljive podatke nećemo prikupljati.

Razlozi prikupljanja podataka su višestruki. Za ispravno funkcioniranje oglasnika potrebiti su ispravni podaci. Kako bi poboljšali marketinške aktivnosti i uslugu na stranicama također prikupljamo određene podatke koji ne moraju imati veze s osobnim podacima.

Za pregledavanje oglasnika nije potrebna registracija niti prijava na oglasniku. Prilikom posjete oglasniku on može poslati cookies na računalo s kojeg se pregledava stranica. Cookies služe kako bi analizirali posjete i pružili bolji ugođaj korisnicima naših web stranica.

 

Većina korisnika oglasnika Regionalija.com služi se njima u dobroj vjeri i namjeri te ga koristi kako bi kupilo, prodalo, unajmilo, iznajmilo ili poklonilo određene robe i usluge.

Regionalija.com ne odgovara za sadržaj i istinitost oglasa koji se objavljuje od trećih strana. Iako Regionalija brine o sigurnosti svojih korisnika ponekad se može dogoditi i slučaj objave oglasa od strane osoba koje žele manipulacijom sebi priskrbiti financijska sredstva (s obzirom na velik broj posjetitelja, korisnika i broja oglasa).

Kako bi se takve situacije izbjegle, donosimo vam nekoliko savjeta kako se zaštititi prilikom prodaje, kupnje, najma roba i usluga.

 

  • nikada ne prihvaćajte ponude u kojima morate nešto unaprijed uplatiti bez obzira koliko vas suprotna strana uvjeravala da je to sigurno i nužno te bez obzira da li se radi o kupovini kuće, auta, usluge ili ponudi posla.
  • kako biste izbjegli prijevaru prodaju ili kupovinu obavljajte s osobama koje možete upoznati osobno.
  • Regionalija.com nije uključen u transakcije vezane uz pojedini oglas, ne upravlja plaćanjima i ne jamči transakcije u vezi roba/usluga oglašenih u pojedinom oglasu, niti nudi garanciju ili certifikat za robu/usluge oglašene u pojedinom oglasu
  • nikada ne odajte svoje osobne ili financijske podatke (broj bankovnog računa, broj zdravstvenog osiguranja, OiB, matični broj itd.) osim zakonom ovlaštenim pravnim osobama.
  • ne unajmljujte stambene prostore i ne kupujte ekskluzivne i skupe proizvode po iznimno povoljnoj cijeni na neviđeno – provjerite istinost oglasa.
  • ne izlažite se kreditnim ili referentnim provjerama za ponudu posla ili stanovanja bez da ste poslodavca ili stanodavca osobno upoznali.
  • uvijek pokušajte provjeriti proizvode i robe koje nabavljate, u kakvom su stanju, jesu li ispravne te imaju li sve potrebne priključke, dodatke, dijelove i slično.
  • Svaki slučaj prijevare prijavite nadležnim tijelima.

 

Scroll to top